FacebookTwitterLinkedIn

World Class România, unul dintre primii jucători din industria de health & fitness din țară, a redeschis clubul World Class Upground, în urma unei investiții de peste 650.000 de euro în modernizarea și îmbunătățirea acestuia. 

„Redeschiderea clubului World Class Upground cu spații modernizate și echipamente înnoite, este un exemplu puternic al dedicării noastre de a oferi o experiență de health & fitness excepțională”, a spus Kent Orrgren, CEO World Class.

Compania a investit în clubul amplasat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în zona vestiarelor, în studiourile de cycling și de fitness, precum și în saune și zona piscinei. 

World Class a deschis primul club din România în 2000. În prezent, la nivel național funcționează 45 de cluburi, iar rețeaua numără peste 70.000 de membri activi.

Compania, al cărui acționar majoritar este Vectr Fitness, a obținut în 2022 afaceri nete de 180 de milioane de lei, în creștere cu 77% față de anul precedent, arată platforma Termene. Nu sunt pentru moment disponibile rezultatele anului 2023. 

Foto: World Class Romania Facebook