FacebookTwitterLinkedIn

Un nou centru de fitness World Class, de 2.600 mp, se va deschide, din 22 noiembrie, în cadrul proiectului One Cotroceni Park din București. 

„One Cotroceni Park combină funcțiile rezidențială, de birouri și comercială în peisajul urban într-un mod extrem de eficient, oferind multiple beneficii atât pentru zona în care este situat, cât și pentru locatari și chiriași”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Potrivit lui Kent Orrgren, CEO World Class România, World Class One Cotroceni va fi al 45-lea club din rețea și va dispune de facilități precum o piscină semi-olimpică cu o trambulină înaltă de 8 metri, saună, studiouri pentru antrenamente de grup, programe de antrenament și un studio de cycling. 

Proprietarii One Cotroceni Park au anunțat că locatarii și chiriașii proiectului vor putea beneficia de “oferte exclusive” în cadrul World Class.

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din București, care include un mix de spații rezidențiale și comerciale. Proiectul de office cuprinde două etape, One Cotroceni Park 1 (închiriat 88% până la 30 septembrie 2023) și One Cotroceni Park 2 (închiriat în proporție de 60%). În prezent, majoritatea chiriașilor se află în faza de amenajare a spațiului. Pe lângă componenta de birouri, One Cotroceni Park aduce în jur de 900 de apartamente pe piața rezidențială din București, plus 15.000 mp de spații comerciale.