FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, WDP va extinde unitatea Pirelli, unul dintre cei mai importanți producători de anvelope auto de la nivel glbal, situată în localitatea Slatina, cu o hală nouă de ultimă generație, ce va avea o suprafață de aproximativ 62.000 mp.

Noua hală va fi construită chiar lângă locația Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia. Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție.

După finalizarea construcției – preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 – Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de 15 ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței, anunță dezvoltatorul belgian.

„Construcția acestei hale noi va optimiza cel mai important punct de producție al Pirelli și va asigura viitorul acestei locații”, afirmă Jeroen Biermans, Manager General al WDP în România.

România@100: Pirelli- la turație maximă