FacebookTwitterLinkedIn

Mobilitatea reprezintă o necesitate permanentă, fie că este vorba despre deplasări de business ori plecări în vacanțe, concedii și excursii. Cel mai sigur și mai rapid mod de transport este cel aerian, de aceea mulți oameni aleg să călătorească cu avionul, atât în țară, cât mai ales în străinătate.

Pentru a beneficia de avantajele oferite de diferite companii aeriene din toată lumea, cea mai eficientă metodă este utilizarea unei agenții de turism online care să identifice, să compare și să ierarhizeze cursele aeriene disponibile pentru datele și destinațiile dorite.

Iată care sunt argumentele pentru a alege vola.ro la urmatoarea achiziție de bilete de avion, pe curse de linie și low cost, în city break-uri, sejururi de vacanță, hoteluri, asigurări de călătorie și închirieri de mașini, iahturi și alte vehicule de transport și agrement. 

Rezervări online sigure, rapide, la cele mai bune tarife

Prin Vola oricine poate profita de reducerile oferite de sute de companii aeriene, prin accesarea comparatoarelor de prețuri afișate automat pe ecran după alegerea datelor de zbor și a destinației dorite.

Calendarul de tarife dă posibilitatea de a găsi rapid cel mai avantajos preț disponibil pentru itinerariile favorite, pentru următoarele cinci luni. De exemplu, dacă este nevoie de achiziționarea unor bilete avion spre Stuttgart, interfața rapidă și accesibilă a site-ului  oferă instant toate opțiunile existente. Cea mai bună alegere se află doar la un click distanță, pe vola.ro.

Smart Connection 

Pentru călătorii care au nevoie de rute combinate și de conexiuni eficiente, Vola a creat serviciul exclusiv Smart Connection. Astfel se pot obține bilete de avion ieftine, inclusiv pentru zboruri dus-întors de la companii aeriene diferite, chiar și concurente.

În plus, atunci când se pierde o conexiune din cauza unei întârzieri neprevăzute, se asigură costul achiziționării altor bilete în locul celor inițiale, astfel că persoanele respective își pot continua călătoria, ajung la destinație în siguranță și în timp util.

City Break Adventure

Vola oferă, pe lîngă bilete de avion la prețuri avantajoase, și pachete turistice complete, pentru weekend-uri prelungite în cele mai frumoase orașe din lume. Pachetele turistice disponibile pe site asigură economii importante la bugetul de călătorie, deoarece tarifele aeriene și cele pentru cazare sunt negociate la niveluri atractive.

Cei interesați pot alege city break-uri în regim early booking, last minute, super deal, exotice, pentru destinații de shopping sau ca mini lună de miere.

Serviciu special de rambursări rapide Fast Refund

Biletele de avion de la Vola înseamnă nu doar experiențe de călătorie reușite, ci și garanția rambursărilor rapide în cazul unor situații neprevăzute. În contextul pandemiei au loc mii de amânări și anulări de curse aeriene, iar perioadele de așteptare în aeroporturi sunt mai lungi ca niciodată.

Vola pune la dispoziția clienților serviciul Fast Refund, care garantează rambursarea contravalorii biletelor sau a segmentelor de zbor anulate ori reprogramate. Această rambursare are loc astfel:  cash, în maxim 24 de ore de la solicitare sau sub formă de voucher, disponibil imediat și utilizabil pentru achiziții de bilete la orice companie aeriană.  

Tracking al zborurilor prin Flightradar24

Un serviciu util pentru posesorii de bilete de avion de la Vola este serviciul Flightradar24, prin care aceștia pot verifica harta zborurilor și pot urmări live toate rutele aeriene care-i interesează pentru călătoriile lor. Sunt disponibile în timp real informații utile despre tipul avionului, condițiile meteo, orele de zbor planificate, altitudinea, traiectoria, viteza și coordonatele aeronavei.

Varietatea serviciilor oferite de Vola reprezintă un argument important în alegerea acestei agenții de turism online pentru achiziționarea de bilete de avion și organizarea unor călătorii reușite, fie că că sunt deplasări de business sau vacanțe.