FacebookTwitterLinkedIn

Faci parte dintre profesioniștii care lucrează în domeniul beauty (fie coafură, frizerie, barber sau cosmetică, masaj, machiaj, manichiură și pedichiură etc) sau ești o persoană căreia îi place să se înfrumusețeze în confortul locuinței, cu ajutorul unor produse profesionale de beauty?

Indiferent care este răspunsul, VISUEL este magazinul tău online unde vei descoperi produse profesionale de înfrumusețare care te vor ajuta să impresionezi orice client sau clientă care îți trece pragul salonului tău, dar și pe tine, persoană dragă, să strălucești și să atragi privirile tuturor.

Descoperă gama impresionantă de produse profesionale pentru orice tip de afacere din domeniul beauty

Magazinul VISUEL.ro ți-a pregătit o gamă variată de produse profesionale, de la cei mai buni producători din Europa, 90% dintre produse fiind fabricate și/sau importate din Italia, țară cunoscută pentru numărul mare de producători de produse profesionale de beauty. De fapt este țara care are cei mai mulți producători din acest domeniu.

Consumabile, aparatură, accesorii și mobilier pentru domeniul beauty destinate saloanelor de înfrumusețare.

Cele mai bune produse într-un singur magazin care își extinde lunar portofoliul de produse noi, adaptate mereu ultimelor tendințe. Accesează magazin.visuel.ro pentru orice produs de care ai nevoie.

Alege cele mai bune produse profesionale de înfrumusețare pentru tine și afacerea ta!

 

Descoperă o gamă foarte mare de produse profesionale pentru Coafură

 

Produse cosmetice pentru păr (uleiuri de păr, șampoane profesionale pentru saloane), articole de vopsit (pensule, spatule, cântare, timmere pentru vopsit etc.), accesorii și aparatură coafură, extensii de păr, oglinzi, capete de manechin pentru exersare, echipament de lucru și multe alte produse de cea mai bună calitate.

Alege produse profesionale de înfrumusețare cu care să impresionezi!

Surprinde orice bărbat oferindu-i un look atrăgător, folosind produse profesionale din gama Frizerie/Barber

 

Pulverizatoare, produse cosmetice și consumabile frizerie, aparatură frizerie, briciuri și foarfeci profesionale, precum și alte accesorii de genul pieptenilor pentru tuns și multe alte produse profesionale de calitate superioară care te vor ajuta să transformi un look obișnuit într-un look incredibil.

Alege cele mai bune produse pentru bărbații care trec pragul salonului tău de înfrumusețare!

Cele mai bune produse de cosmetică pentru succesul afacerii tale

Fie că ai nevoie pentru salonul tău de pensete profesionale, de vopsea pentru sprâncene ori produse pentru o epilare perfectă, produse pentru masaj, mobilier cosmetic sau orice alt produs la care te gândești și care îți este necesar, pe magazin.visuel.ro găsești produse profesionale de la cei mai mari producători.

Dăruiește-i afacerii tale șansa să crească folosind produse profesionale de cosmetică!

 

Cele mai frumoase unghii cu produse profesionale de pe magazin.visuel.ro

Pile electrice pentru manichiură și pedichiură, lacuri clasice pentru unghii, lămpi necesare pentru cele mai frumoase unghii, freze, tratamente cu parafină precum și multe alte produse de acest gen poți descoperi pe magazin.visuel.ro.

Alege să transformi unghiile clienților tăi în adevărate opere de artă folosind produse profesionale renumite pentru calitatea și durabilitatea acestora!

 

Pentru orice femeie care are nevoie de un aspect mai atrăgător cu produse profesionale de Make-up

Fie că ai nevoie de pensete profesionale, pensule pentru cel mai profesional machiaj, gene false pentru clientele tale, balsamuri pentru buze, instrumente de cosmetică sau orice alte produse pentru salonul tău, în magazinul online VISUEL.ro vei găsi toate instrumentele și accesorii necesare activității tale.

Oferă clientelor tale cel mai atrăgător look, indiferent de ocazie, cu cele mai bune produse profesionale de make-up.

Mobilier salon pentru confortul de care are nevoie clienții salonului tău

Poate că ai nevoie de scaune pentru coafură sau frizerie, de paturi cosmetice sau paturi profesionale pentru masaj, de unul sau mai multe stative mobile pentru coafură, unități de spălare sau climazon.

Indiferent ce îți trebuie, magazinul VISUEL.ro te întâmpină cu articolele necesare afacerii tale.

Dotează și utilează salonul tău cu mobilier de cea mai bună calitate!

Cadouri pentru tine, pentru El sau EA, pentru mamă, tată, fiică, prieten sau coleg

Secțiunea Cadouri te ajută să dăruiești persoanelor dragi produse profesionale de cea mai bună calitate, fie că vrei să surprinzi un bărbat, o femeie sau un copil. Mai mult de atât, beneficiezi de împachetarea cadou, de parfumarea acestuia, precum și de o felicitare cu mesajul pe care tu vrei să-l transmiți.

Dăruiește un cadou, indiferent de ocazie, unei persoane dragi pe care o prețuiești și căreia vrei să-i transmiți cât de mult înseamnă pentru tine. Una dintre aceste persoane poți fi și tu!

Secțiunea PRODUSE NOI

Magazinul VISUEL actualizează lună de lună produsele pe care le vei descoperi în secțiunea Produse Noi.

Alege orice produs dorești din gama impresionantă de produse profesionale de cea mai bună calitate, articole disponibile în magazinul VISUEL.ro, accesând magazin.visuel.ro și vei beneficia de transport gratuit la o valoare a comenzii mai mare de 350 de lei.

Pentru sfaturi și informații suplimentare, echipa VISUEL.RO este mereu la dispoziția ta. Pentru aceasta este nevoie ca tu să îi contactezi telefonic la numărul de telefon 0720.033.996 sau 0743.199.979, pe email la contact@visuel.ro, în chatul disponibil în magazinul online sau pe whatsapp la unul din numerele de telefon de mai sus.