FacebookTwitterLinkedIn

Verdino, brandul românesc fondat în județul Alba și care oferă alternative sustenabile la produsele din carne, pește și brânzeturi, vizează investiții în valoare de 4 milioane de euro în dezvoltarea categoriei de panetate, investiții în linia de producție, dar și dezvoltarea brandurilor din portofoliu.

„Crispy Burger”, „Schnitzel” și “Nuggets” sunt doar câteva dintre noutățile pe care brandul Verdino mizează, pentru a atrage câți mai mulți consumatori și pentru a schimba cultura în ceea ce privește gustul preparatelor plant-based, susțin reprezentanții companiei.

„Odată cu preluarea brandurilor Unfished (conserve de ton vegetal, salate și paste tartinabile, alternative la ton și somon) și Green Course (mâncăruri vegetale Ready to Eat), ne-am concentrat anul acesta pe dezvoltarea accelerată a portofoliului, având ca obiectiv acoperirea unor segmente de piață în care vedem potențial extins pe termen lung, atât în România cât și la nivel internațional. Investițiile în inovație și în liniile de producție, ne-au permis să lansăm în această toamnă o gamă diversificată plant-based, panetate și fileuri ca de pui și de pește, fresh dar și congelate, și specialități -produse ce reprezintă o noutate absolută pentru piața din România (somonul vegetal afumat feliat, ton la borcan, ton și somon tip sashimi, toate plant-based)”, explică Raul Ciurtin, Fondator Verdino Green Foods.

Ca planuri de viitor, compania mizează pe dezvoltarea brandurilor achiziționate în vara acestui an, extinzându-și portofoliul Unfished® în categorii noi de piață pe segmentul plant-based, cu batoane și fileuri de tip pește panetate, file tip somon și pește alb, specialități precum somon afumat feliat, icre și ton la borcan – produse obținute din surse sustenabile.

În prezent, noile produse panetate Verdino sunt disponibile în marile lanțuri de hypermarketuri și supermarketuri atât în varianta fresh cât și în cea congelată.

Compania Verdino Green Foods a fost fondată în județul Alba și principalul obiect de activitate este acela de a comercializa pe piață alternative sustenabile la produsele din carne, pește și brânzeturi. Compania deține peste o sută de sortimente sub brandurile Verdino, Unfished și Green Course. Gama de produse include burgeri, mici, carne tocată, felii vegetale, cârnăciori, salam, crenvurști, brânzeturi din ulei de cocos, pizza și specialități precum mortadella cu fistic, pepperoni și bacon.