FacebookTwitterLinkedIn

Miliardarul sud-coreean Chung Yong-Jin, nepotul fondatorului Samsung Group, Lee Byung-Chul, a cumpărat cu 19,2 milioane de dolari o vilă superbă în cartierul Flats din Beverly Hills. Vânzătorul, omul de afaceri Aan Sinanta, deținătorul celor mai mari mine de cărbune din Indonezia, a plătit 12,6 milioane de dolari pentru proprietate în 2012 și a scos-o la vânzare acum șase ani, pentru 22 de milioane.

Lee Kun-Hee, președintele Samsung, este unchiul lui Chung Yong-jin, a cărui avere personală, estimată de Forbes SUA la 1,7 miliarde de dolari, provine de la Samsung Electronics și E-Mart, cel mai mare lanț de supermarketuri din Coreea de Sud.




Noua proprietate a lui Chung stă pe un teren de 2.000 de metri pătrați. Impunătoarea vilă în stil toscan are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați, șase dormitoare și zece băi. Din foaierul cu candelabru, accesul la nivelul superior se face pe o impresionantă scară dublă.

La parter, șemineul din marmură este punctul de atracție al livingului clasic, care se deschide spre sala de servit masa, al cărei decor impresionează datorită candelabrului, parchetului impecabil și tavanului casetat.

Dotată cu electrocasnice high-end, cuptor de pizza și cămară (care poate fi transformată în birou) bucătăria gourmet face parte dintr-un spațiu generos destinat preparării și servirii mesei: șase persoane pot mânca la insula din bucătărie sau pot servi micul dejun într-o încăpere separată, de formă semicirculară, ale cărei uși duble cu glasvand se deschid spre terasa din spatele casei.





Tot la parter se află un birou cu pereți lambrisați, sala de cinema, sala de fitness cu pereți-oglindă, o cameră familială cu bar, sauna și crama – o încăpere cu temperatură controlată și zonă pentru degustare.

La etaj, dormitorul matrimonial are propriul șemineu din marmură, spațiu pentru relaxare și două dressinguri de dimensiunea unui showroom. Baia este din marmură, cu cadă separată.



Grădina îngrijită cu meticulozitate este la fel de spectaculoasă ca interiorul: masa poate fi servită în aer liber pe terasa care se învecinează cu un lounge exterior dominat de un șemineu uriaș. O bucătărie exterioară cu grătar și un bar permit oaspeților să servească o gustare sau să se răcorească fără efort în timpul șederii la piscină.

Garajul este amenajat în subsolul locuinței și oferă șase locuri de parcare.

Chung Yong-jin

 

În vârstă de 53 de ani, Chung Yong-jin a fost căsătorit de două ori și are patru copii. Prima lui soție a fost actrița Go Hyun-jung, cu care a fost căsătorit opt ani, până în 2003. Una dintre marile vedete de televiziune ale Coreei de Sud, Go Hyun-jung a renunțat la carieră după ce s-a măritat. După un divorț în care a pierdut custodia celor doi copii ai săi, Go a revenit în activitate, fiind astăzi una dintre cele mai populare și mai bine plătite actrițe sud-coreene.



Foto Realtor