FacebookTwitterLinkedIn

Investitorul imobiliar Globalworth a prelungit contractul de închiriere până în 2030 cu UniCredit România pentru clădirea UniCredit HQ, din Bulevardul Expoziției.

Clădirea de birouri de clasă A din portofoliul Globalworth este ocupată în totalitate de instituția bancară ca unic chiriaș. Livrată în 2012, proprietatea a primit acreditarea BREEAM Excellent și este repartizată pe 16 etaje supraterane, cuprinzând și o sală de conferințe cu o capacitate de peste 100 de persoane.  Clădirea a fost achiziționată de către Globalworth în 2014, pentru 43 de milioane de euro.

Valoarea combinată a portofoliului Globalworth era, la 30 iunie 2023, de 3,1 miliarde de euro. Aproximativ 96,9% din portofoliu este în active care generează venituri, predominant în sectorul de birouri, și închiriate unei game diversificate de peste 700 de corporații naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezent în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă București, Timișoara, Constanța, Pitești, Arad, Oradea și Târgu Mureș.