FacebookTwitterLinkedIn

După un spectaculos și îndelungat parteneriat cu Bentley, Breitling colaborează acum cu un alt producător britanic de tradiție, Triumph, brand ale cărui motociclete îi încântă pe fanii domeniului de 120 de ani.

Cele două mărci omagiază spiritul café-racer al anilor ’60 lansând fiecare un model în ediție limitată. Breitling va produce seria Top Time Triumph, ceas a cărui carcasă de 41 mm are un finisaj polișat distinctiv și un cadran în nuanța ice blue. Cureaua este din piele, iar logo-urile Breitling și Triumph sunt poziționate în dreptul orelor 12, respectiv 6. Mecanismul este un Breitling Calibrul 23, cu o rezervă de putere de 48 de ore, iar pe spatele carcasei este gravată o schiță a motorului motocicletei.

Breitling Top Time Triumph

La rândul său, Triumph va lansa o ediție limitată la 270 de exemplare a modelului Speed Twin Breitling, la care clienții pot asorta ediția specială a ceasului Breitling (cu numărul motocicletei gravat pe spatele carcasei).

Triumph Speed Twin Breitling Limited Editon

Triumph Speed Twin Breitling va fi vopsită într-o combinație de culori inspirată de motocicleta folosită în filmul „The Wild One” din 1953. Ceasurile de bord, la al căror design și-a adus aportul și echipa Breitling, fac trimitere către cadranul ceasului Top Time Triumph, iar șaua din piele neagră perforată, cu țesături contrastante gri, are brodată sigla Breitling, care este gravată și pe schimbătorul de viteze și pe alternator.