FacebookTwitterLinkedIn

Ai nevoie să ajungi la timp, relaxat și în siguranță de la Vaslui la Otopeni? Sau, practic, de oriunde la Otopeni și înapoi? Ai putea să conduci până acolo sau ai putea să rogi un prieten să te ducă. Dar știi și tu ca asta presupune o bătaie de cap în plus. 

Varianta cea mai simplă va fi să apelezi la Transfero, o agenție de turism care pune nevoile tale pe primul loc și-ți garantează transport în regim turistic, de acasă la aeroport și retur. Află din cele ce urmează cum și de ce! 

Serviciile disponibile 

Clienții sunt diferiți și astfel și nevoile lor variază destul de mult. Tocmai de aceea ne-am hotărât să punem la dispoziție mai multe opțiuni de transport, asta ca să putem mulțumi pe toată lumea. Iată care sunt acestea: 

Servicii transport autocar

Poți închiria atât autocare, cât și microbuze premium cu dotări care includ aer condiționat climatronic, sistem video, WiFi, scaune confortabile, toaletă și chiar și frigidere, pe anumite modele. 

Majoritatea mașinilor disponibile au între 49 și 55 de locuri, dar găsești și microbuze cu 19 sau 9 locuri, asta în cazul în care călătorești cu o echipă mai mică sau o familie mai numeroasă. 

Avem peste 100 de autocare și microbuze care-ți stau la dispoziție. Nu uita de varianta exclusivistă, mai exact limuzinele VIP. 

Închirieri auto 

Pentru cei care preferă să atace drumul pe cont propriu, oferim inclusiv servicii de rent a car, disponibile la orice oră din zi sau din noapte. Pe lângă Dacia Logan, flotei noastre s-au adaugat recent Skoda Octavia și Ford Focus SW. 

Alte detalii relevante 

Știm că este mai rapid, dar și mai sigur să cumperi bilete online, tocmai de aceea această opțiune este mai ieftină în cazul serviciilor noastre. Descoperă toate cursele noastre și află mai multe despre regulamentul de bagaje sau întrebările frecvente care ne sunt adresate, la noi pe site. 

Îți sugerăm să vizitezi și blogul pentru sfaturi care să-ți garanteze că vei avea o călătorie cât mai plăcută posibil. 

De asemenea, dacă ai pierdut obiecte în timpul tranzitului, îți stăm la dispoziție! 

Despre noi 

Am descoperit că atunci când vrei să călătorești cu cineva, trebuie în primul rând să ai încredere în acea persoană. Tocmai de aceea vrem să-ți oferim mai multe informații despre noi! 

În primul rând, principalul indicator de performanță pentru noi este satisfacția clientului. Toate serviciile noastre sunt gândite de așa natură ca timpul de așteptare în aeroport să fie cât mai mic, iar întreaga călătorie să fie cât mai plăcută. 

Cele mai importante valori ale noastre sunt: spiritul de echipă, siguranța, încrederea, orientarea către client și transparența. Credem că aceste valori se regăsesc perfect în toate operațiunile de transport, dar și restul serviciilor oferite de compania noastră și de abia așteptăm părerile tale după orice experiență pe care ai avut-o cu noi!

Ne lăudăm cu peste șapte ani de experiență, peste 300.000 de clienți mulțumiți și peste 120 de autovehicule moderne și confortabile.