Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Transavia, cea mare afacere din domeniul creșterii păsărilor din România atacă piața alimentară prin noi produse

Produsele sunt lansate prin Fragedo, unul din brandurile premium care aparține de producătorul local Transavia.

Fragedo introduce sub-brandul Vin prietenii la tine care aduce specialități ready-to-cook create după rețete proprii, cu carne tocată din pulpă dezosată de pui și condimente, ambalate în tavițe, , respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Burgerul Fragedo- Vin prietenii la tine alături de chifteluțele și cârnăciorii proaspeți clasici și picanți s-au adăugat în portofoliul producătorului. Specialitățile ready-to-cook Fragedo sunt create după rețete proprii, cu carne tocată din pulpă dezosată de pui și condimente, ambalate în tăvițe în atmosferă protectoare, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Designul gamei aparține echipei Brandient.

”Simplu și eficient, prin Well Made in Romania , dorim să transmitem consumatorilor că ceea ce cumpără nu e doar un pui, ci rezultatul unui anume mod de a face lucrurile. Iar acest mod este posibil doar dând dovadă de integritate în ceea ce facem, evitând orice fel de compromis. Suntem un business de familie, iar în familia noastră, să câștigi respectul celorlalți e o onoare, dar și o mare responsabilitate. Avem încredere că noile produse vor fi apreciate, la fel ca întreaga gamă Fragedo ” declară Theodora Popa, Vicepreședinte Transavia.

Transavia este liderul pieței de carne de pui din România și una din cele mai puternice companii din industria alimentară, prezentă pe piață de peste 28 de ani. Businessul de familie controlat de omul de afaceri Ioan Popa a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 574 de milioane de lei și un profit net raportat de 87 mil. lei. Recent, compania a anuțat lansarea primului spital pentru recuperarea copiilor cu handicap locomotor din România, o investiție estimată la peste 3 milioane de euro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii