Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Transavia anunță că este pregătită să funcționeze la capacitate maximă în perioada următoare

În contextul creat de pandemia COVID-19 și a stării de urgență, instaurate la nivel național, compania Transavia anunță că este pregătită să funcționeze la capacitate maximă în perioada următoare.  
ferma1

Transavia are asigurată baza materială și absolut tot ce este necesar pentru realizarea producției la capacitate de 100% până inclusiv în luna septembrie a anului curent. Măsurile de protecție în această perioadă sunt drastice, compania fiind organizată într-un sistem de circuit închis astfel încât nimic nu intră și nu iese din companie, fără a avea un control foarte strict.Trasabilitatea tuturor materiilor prime și a produselor ne ajută să garantăm o calitate și o siguranță maximă, la același nivel ca și până acum. În magazine produsele ajung prin distribuția noastră proprie, prin parcul auto propriu.

Toate spațiile, imobilele societății, precum și aleile de acces pietonal și auto sunt dezinfectate zilnic, ca și până acum. Toate persoanele care intră în societate sunt controlate și respectă toate procedurile de filtru, igienă și dezinfecție. Accesul în societate a persoanelor străine în această perioadă este strict interzis.Tuturor autovehiculelor care intră în societate li se aplică regula de igienizare și dezinfecție. Toți conducătorii auto de pe vehiculele societății au în dotare măști și mânuși de protecție, precum și dezinfectant atât pentru mâini, cât și pentru cabina mașinii.

În prezent, personalul societății este la nivelul optim, toți sănătoși la această oră și apți de muncă. În fiecare zi, la fiecare punct de lucru, sunt desemnate persoane care inspectează fiecare angajat la începerea activității. Fiecare angajat respectă procedura standard de filtru prin care se schimbă de hainele de stradă, face duș, se dezinfectează, după care se echipează cu hainele de lucru. În toate punctele critice din sectoarele de lucru, angajații sunt supravegheați video, în vederea respectării tuturor normelor de igienă și securitate în muncă.Toate punctele de lucru a societății sunt dotate cu echipamente de igienizare și dezinfecție.

Personalul este transportat la punctele de lucru și acasă cu mijloacele de transport puse la dispoziție de societate, care sunt igienizate și dezinfectate zilnic. Ceilalți angajați sosesc cu autoturisme de serviciu sau personale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii