Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Top 25 cele mai influente personalități de pe internet

Topul 25 cele mai influente personalități de pe internet include vedete din domeniul muzicii, jurnaliști, vloggeri, politicieni și activiști. Printre cele mai influente personalități se numără și Ariana Grande, Cardi B, Alexandria Ocasio-Cortez (membră a Camerei Reprezentanților, cea mai tânără membră a Congresului) sau Donald Trump.

Lista celor 25 cele mai influente personalităţi de pe internet este realizat de către de revista Time. Membrii trupei sud-coreene K-pop BTS au fost incluşi printre cele mai importante prezenţe din mediul online, alături de rapperul Little Nas X, care a urcat în topuri datorită colaborării sale cu Billy Ray Cyrus la ″Old Town Road″⁣, piesă care a devenit hit la nivel mondial.

Cântăreţele Ariana Grande şi Cardi B sunt cele mai influente artiste din mediul online, potrivit acestei liste. Grande s-a bucurat de un succes imens datorită albumelor ‘Sweetener’ şi ‘Thank U Next’, iar conturile sale de Twitter şi Instagram sunt urmărite de un număr impresionant de fani. Cardi B are aproape 50 de milioane de ″followers″⁣ pe Instagram, platformă cu ajutorul căreia a devenit celebră.

Top 25 cele mai influente personalități de pe internet

Ducele şi ducesa de Sussex se numără de asemenea pe lista Time cu 25 cele mai influente personalităţi de pe internet, care o include şi pe actriţa britanică Jameela Jamil.

Tânăra saudită Rahaf Mohammed, care şi-a deschis un cont de Twitter după ce a fugit din ţara natală din cauza abuzurilor împotriva femeilor, a fost de asemenea inclusă pe lista publicaţiei americane. Youtuberul german Garmendia, actriţa Liza Koshy, veteranul de război Brian Kolfage, vloggerul James Charles, Chris Godfrey, creatorul celui mai celebru ou de pe Instagram, jurnalistul Carlos Maza şi Zhang Dayi, supranumită ″Kylie Jenner a Chinei″⁣, figurează de asemenea pe lista din acest an realizată de Time, citată de Stirileprotv.ro.

Acestor nume li se alătură dansatoarea şi starul Youtube JoJo Siwa, comentatorul Ben Shapiro, gamerul DrLupo, personalitatea YouTube Emma Chamberlain, jurnalistul Yashar Ali cu peste 425.000 de ″followers″⁣ pe Twitter, actriţa Jada Pinkett Smith şi avocatul Ady Barkan, cu origini româneşti, diagnosticat în 2016 cu scleroză amiotrofică laterală şi care este descris drept „⁣cel mai influent activist din America″⁣.

Topul celor mai bine plătite vedete din showbizul american. Kylie Jenner a pierdut prima poziție

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii