FacebookTwitterLinkedIn

Ansamblul rezidențial The Ivy din zona Băneasa, dezvoltat de investitorii belgieni de la Speedwell, a primit certificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council (RoGBC).

Lucrările primei clădiri din acest ansamblu se apropie de final, iar livrarea este estimată pentru luna august, când cele 152 de apartamente vor fi predate proprietarilor. Dezvoltatorul a anunțat că va lansa în curând și vânzările pentru clădirea 3. Vânzările pentru faza 1 a proiectului, cu un total de 228 de apartamente, au depășit 85% din stocul disponibil de apartamente.

Certificările Green Homes atestă faptul că unitățile locative au beneficii precum un consum optimizat de resurse naturale, folosirea materialelor ecologice, non-toxice și soluții pentru colectarea și reciclarea deșeurilor. În plus, un proiect certificat Green Homes promovează accesul la transport alternativ, spațiile verzi și zonele destinate comunității. Pe lângă certificarea Green Homes, The Ivy a primit și o certificare BREEAM Excellent.

Proiectul oferă facilități precum un restaurant, grădiniță, centru de fitness cu piscină și magazin de proximitate. La final, ansamblul va cuprinde un total de 800 de unități rezidențiale, de la studiouri, la apartamente de 2, 3, 4 camere și penthouse-uri.