FacebookTwitterLinkedIn

Un colier cu 847 de diamante, ce însumează 70 carate, însoțit de o brățară care are 517 diamante și ajunge la 30 carate, și o pereche asortată de cercei ce adună 119 diamante în tăietură marquise și 84 de diamante brilliant – un total de 13 carate.

Sunt câteva dintre bijuteriile extraordinare ale noi colecții denumite The Exceptional, lansate de Teilor, brand românesc cu 24 de ani de activitate, prezent în Europa Centrală și de Est.

Brățară cu safire din colecția The Exceptional

Caracterizată de autenticitate, noua colecție este suma unor piese excepționale prin unicitate, dar și prin montura elaborată, întreaga selecție fiind o noutate pentru piața din România.

The Exceptional înseamnă bijuterii unicat din aur alb, galben sau roz, în care diamantele și pietrele prețioase colorate îndeplinesc cele mai importante caracteristici și standarde ale calității.

„Teilor se mândrește cu lansarea celei mai de anvergură dintre colecțiile sale – The Exceptional. Este o reală provocare să poți crea o colecție cu aceste piese unicat, care vorbesc de la sine prin calitatea, mărimea și raritatea pietrelor. Mai mult decât atât, colecția a fost atent realizată în funcție de trendurile internaționale în materie de High Jewelry, dar și gândită special pentru clientele Teilor”, spune Anda Jurcă, Global Sales Director Teilor.

Valoarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase ajunge la peste 1.000.000 de euro, The Exceptional devenind, astfel, una dintre colecțiile emblematice ale brandului.

Lansarea colecției The Exceptional este totodată ocazia cu care Teilor prezintă noua sa platformă de comunicare, The Exceptional You. Prin intermediul ei, brandul își propune demararea unei conversații interesante, oneste și deschise, provocându-le pe membrele comunității Teilor să răspundă la întrebarea: ce înseamnă să fii unică, în adevăratul sens al cuvântului, dincolo de prejudecăți și stereotipuri?

Campania #TheExceptionalYou a fost lansată în cadrul a trei evenimente exclusive, în care personalități din diverse domenii de activitate au explorat noțiunea de excepțional în toate formele sale.

„The Exceptional You a fost o provocare pentru fiecare dintre noi. Rezultatul este un concept de comunicare ce aduce în centru autenticitatea, vulnerabilitatea, curajul, dar și atitudinea cu care răspundem provocărilor, prejudecăților sau stereotipurilor”, declară Andreea Bîrlădeanu, Marketing Manager Teilor.

Colecția The Exceptional poate fi admirată online și în magazinele Teilor Exclusive din Cluj, Timișoara, Constanța și Iași.