FacebookTwitterLinkedIn

„MTV EMAs” 2022 va avea loc la Düsseldorf, pe 13 noiembrie, la PSD Bank Dome, marcând a șasea oară când sărbătoarea anuală a muzicii globale se va desfășura în Germania. „EMAs” va fi transmis în direct pe MTV, în peste 170 de țări, și pe Pluto TV și Comedy Central, în Germania, pe 13 noiembrie.

De asemenea, începând cu 14 noiembrie, evenimentul va fi disponibil pe televiziunile Paramount+ și pe Pluto TV, la nivel global.

Publicul din România va avea ocazia să urmărească Gala pe Comedy Central, pe 13 noiembrie, de la ora 21:00, informează Media Expres.

MTV a oficializat nominalizările din acest an pentru „MTV EMAs”.

Harry Styles conduce detașat, cu șapte nominalizări, inclusiv pentru „Best Artist”, „Best Song” și „Best Video”.

Taylor Swift îl urmează îndeaproape cu șase nominalizări, inclusiv pentru „Best Artist”, „Best Pop” și noua categorie EMA, „Best Longform Video”.

Nicki Minaj și Rosalía au obținut fiecare câte cinci nominalizări, inclusiv pentru „Best Song” și „Best Artist”. Taylor Swift, Nicki Minaj și Rosalía se numără și ele printre principalele nominalizate ale galei.

Pe lista nominalizaților de anul acesta apar, în premieră, artiști precum: Chencho Corleone , GAYLE, Stephen Sanchez, Dove Cameron, Doechii, Baby Keem, Kim Petras, Mae Muller, Saucy Santana, Shenseea, Summer Walker, Wet Leg și alții.

Din 17 octombrie, fanii își pot vota favoriții din 17 categorii neutre din punct de vedere al genului: „Best Song”, „Best Artist”, „Best Collaboration” și două categorii noi, „Best Longform Video” și „Best Metaverse Performance”.

Votarea se face pe www.mtvema.com și este deschisă până pe 9 noiembrie.