FacebookTwitterLinkedIn

Antenna Entertainment, compania care deține canalele AXN în regiunea Europei Centrale și de Est, anunță prima producție locală pentru România, care va fi difuzată în această toamnă: „Oamenii Legii”. Serialul urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate.

Serialul va debuta pe 14 noiembrie și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor.

Pentru cazurile deosebite, echipele vor coopera cu unitățile speciale ale poliției, cum ar fi Brigada Criminalistică, Brigada Antidrog și se vor baza pe logistica complexă a acestora, de la echipamente de urmărire până la elicoptere și altele.

De-a lungul a celor 20 de episoade ale serialului, telespectatorii AXN vor face cunoștință cu opt polițiști, atât bărbați, cât și femei, recunoscuți pentru realizările lor profesionale, și vor trăi împreună misiunile lor pline de acțiune și adrenalină.

Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment: „România este un teritoriu important pentru compania noastră și, de aceea, am decis să începem să producem conținut local, în premieră, în acest an. Oamenii Legii este doar primul pas în strategia noastră pe termen lung, care își propune să plaseze Antenna Entertainment ca unul dintre noii jucători pe piața locală în ceea ce privește producțiile originale.

Planurile noastre pentru anii următori includ dezvoltarea de conținut atât scripted, cât și reality, adăugând astfel mai multă savoare locală, menținând în același timp identitatea de brand și poziționarea AXN ca unul dintre cele mai importante canale TV cu seriale polițiste și dramatice americane și internaționale, pe care telespectatorii și partenerii noștri locali le cunosc și le îndrăgesc.”

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in Action, care a fost foarte bine primit în Cehia, Slovacia sau Germania. Pe plan local, producția este realizată de Paprika Studios România și se bucură de un parteneriat cu Poliția Română.