FacebookTwitterLinkedIn

Lanțul de magazine TEILOR a lansat prima colecție de bijuterii destinată bărbaților. Designul acestora este inspirat de arhitectura piramidelor și a zgârie-norilor, iar materialele sunt aurul, diamantele și, o premieră pentru TEILOR, titanul.

„Brave New Men este prima colecție pentru bărbați lansată sub semnătura TEILOR și, totodată, prima colecție în care introducem un material inovator, titanul. Am început procesul în urmă cu un an, timp în care echipa noastră de designeri, formată din bijutieri cu expertiză internațională, a găsit soluții. Mai simplu, a inovat. Inspirat de două simboluri arhitecturale sinonime cu ascensiunea, piramida și skyscraper-ul, designul bijuteriilor este pus în evidență de titan, diamante și aur. E o mândrie că am pășit într-o zonă neexplorată a pieței, cu o colecție inspirată de valorile brandului: curaj, adaptabilitate, perseverență”, declară Willy Dicu, CEO TEILOR.

„Titanul, un material rezistent în prelucrare, înconjurat de diamante negre sau transparente, este pus în evidență într-o colecție care se aliniază cu ușurință trendurilor internaționale. Iar skyscraper-ul și piramida oferă poveștii, implicit bărbaților, un aer inspirațional”, povestește Gianluca Menegaldo, Lead Designer TEILOR.

După două decenii în care accentul a fost pus pe bijuterii cu diamante și pietre prețioase dedicate femeilor, colecția Brave New Men a fost lansată sub sloganul „Zi de zi, ești arhitectul propriei vieți.”

Florin Enache, fondator Teilor

Bijuteriile au fost dezvăluite în cadrul unui eveniment la care au luat parte peste 200 de persoane – celebrități, oameni de afaceri, parteneri și creatori de conținut. Conceptul întregului eveniment, cât și piesele colecției au adus în prim-plan dorința de ascensiune și curajul de a atinge noi perspective.  

Colecția Brave New Men este disponibilă în magazine sau online, pe https://www.teilor.ro/brave-new-men-collection.

TEILOR este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 24 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia, TEILOR deține 63 de magazine fizice și are o prezență online puternică prin intermediul platformelor sale de eCommerce teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Colecțiile TEILOR includ bijuterii din aur, precum și bijuterii încrustate cu diamante și pietre prețioase.