FacebookTwitterLinkedIn

Mike Sievert, CEO T-Mobile SUA, și Ryan Reynolds

Gigantul T-Mobile a ieșit la shopping și i-a făcut ziua mai frumoasă lui Ryan Reynolds, achiziționând cu 1,35 miliarde de dolari Mint Mobile, un provider de internet ieftin, în care actorul a cumpărat o participație de 25% în 2019, devenind cel mai mare acționar minoritar.

Mint Mobile a fost înființată în 2015 de David Glickman, pe care Reynolds l-a cunoscut la Fundația Michael J. Fox, unde ambii sunt membri în comitetul director. Impresionat de felul în care Reynolds s-a ocupat de promovarea filmului „Deadpool”, Glickman l-a invitat să devină partener în Mint Mobile.

„De obicei celebritățile investesc în produse de înfrumusețare de lux sau în diverse băuturi”, declara actorul după ce – atras de filosofia brandului de a furniza internet wireless de mare viteză direct către consumatori, la prețuri accesibile – a acceptat să cumpere o participație în Mint Mobile și să devină purtătorul de cuvânt al companiei.

Postură pe care se pare că actorul și-o va păstra și sub noul proprietar care, prin vocea CEO-ului Mike Sievert, a anunțat că oferta Mint Mobile de 15 dolari/lună va fi menținută în continuare.

„N-am visat vreodată că voi avea o companie de internet, și cu atât mai puțin că o voi vinde către T-Mobile. Viața e ciudată, iar eu sunt mândru și recunoscător”, a scris Reynolds pe Twitter.

Foto Profimediaimages.ro