FacebookTwitterLinkedIn

Speedwell a semnat un nou contract de închiriere pentru clădirea de birouri Miro, amplasată în zona Băneasa, cu Swiss Coffee, importatorul mărcii Jura în România. Swiss Coffee va ocupa 170 m, spațiu  folosit cu rol de birouri, showroom și centru de service, exclusiv pentru marca elvețiană Jura.

Swiss Coffee se concentrează exclusiv pe reprezentarea mărcii Jura în România, un furnizor global de aparate automate de tip espresso și accesorii complementare de cafea.

Noul contract de închiriere duce clădirea Miro, clădire livrată de Speedwell la finele anului trecut, la un grad de ocupare de 86%. Astfel, rămân disponibili pentru închiriere doar 3.000 mp, la ultimul etaj. 

Printre chiriașii Miro se mai află și Rovere, Neoclinique, KPMG, Cegeka, COS, Eaton, Stradale, Speedwell, MITZU și alții. Clădirea dispune de 23.000 mp de spații de birouri clasa A, cu suprafețe de peste 4.500 mp pe etaj și locuri de parcare gestionate printr-un sistem smart. Clădirea este certificată BREEAM Excellent și WELL.