FacebookTwitterLinkedIn

Supermarketul online sezamo, care își lansează serviciile în această lună, a încheiat parteneriate cu peste 30% dintre producătorii autohtoni.

Potrivit reprezentanților retailerului, parteneriatele au fost realizate în special cu producători de fructe și legume proaspete, mezeluri, lactate, panificație și produse apicole.

„Suntem interesați de produse sănătoase, cultivate natural și crescute cu grijă, de la fructe și legume, până la produse de origine animală”, afirmă Michael Kaiser, CCO sezamo România.

Pentru început, în supermarketul online sezamo.ro vor fi disponibile peste 8.000 de produse provenite de la producători locali, produse internaționale de tip supermarket și alimente de la artizani autohtoni. Mai mult, va exista și o gamă extinsă de produse bio și ecologice, printre care se regăsesc și branduri recunoscute la nivel european, precum Alnatura și Alce Nero.

Produsele vor fi livrate în termen de 2 ore cu o fereastră de livrare de 60 de minute sau cu livrare programată în ziua și la ora dorită de client.

Supermarket online face parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), anul acesta Rohlik se lansează pe piața din România, Italia și Spania, sub brandul sezamo.

Depozitul local al supermarketului se află în nordul Bucureștiului.