FacebookTwitterLinkedIn

Sterling Cruise lansează în România celebrul brand american Popeyes. Primul restaurant Popeyes din țară va fi inaugurat pe 9 aprilie 2022.

În urma acordului exclusiv semnat anul trecut cu PLK Europe GmbH®, compania Sterling Cruise, dezvoltator exclusiv al brandului Popeyes în România, va inaugura primul restaurant Popeyes pe piața locală în luna aprilie, iar planurile de extindere a brandului sunt ambițioase: peste 90 de restaurante, în următorii zece ani.

„ (…) Momentul deschiderii primului Restaurant Popeyes din România marchează de fapt lansarea unui plan ambițios de expansiune, cu peste 90 de restaurante în următorii 10 ani și o contribuție consistentă în comunitătile noastre, prin crearea de noi locuri de muncă și oportunități de dezvoltare”, a punctat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes.

Primul restaurant Popeyes din țară va fi inaugurat pe data de 9 aprilie 2022. Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume ce a fost fondat în anul 1972 în New Orleans. Brandul este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume.