FacebookTwitterLinkedIn

Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox l-a promovat pe Ștefan Surcel în poziția de Head of Industrial Agency, după plecarea lui Andrei Brînzea, ex-Partner Industrial Agency în cadrul companiei menționate, la CTP, principalul dezvoltator de spaţii logistice şi industriale din piaţa locală.

În noul său rol, Ștefan va coordona activitatea departamentului industrial al Cushman & Wakefield Echinox, se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

„Segmentul industrial este unul extrem de dinamic, și raportat la toate celelalte segmente de piață, prezintă cele mai solide perspective de creștere. În acest context, este foarte important pentru noi să avem oameni pregătiți să identifice și să valorifice cât mai multe dintre oportunitățile pe care aceasta piață le va oferi,” a punctat Oana Iliescu, Managing Director la Cushman & Wakefield Echinox.

Ștefan are o experiență de peste opt ani în domeniul imobiliar, din care ultimii patru în cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox. Printre clienții reprezentați de el se numără Sameday, Evofarm, Raben Logistic, Danfoss, Alloga Healthcare, Puratos Group, E-ON, Rehau.

„Departamentul nostru Industrial & Logistics s-a triplat în ultimii patru ani, iar împreună cu colegii mei cred că avem contextul și premisele pentru a crește în continuare și pentru a ne consolida poziția din piață,” a declarat Ștefan Surcel, Head of Industrial Agency la Cushman & Wakefield Echinox.

Departamentul de Industrial al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat în ultimii patru ani contracte de închiriere de aproximativ 190.000 de metri pătraţi.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.