FacebookTwitterLinkedIn

Ștefan Stavrositu a fost desemnat Președinte al Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG, mandatul acestuia fiind aprobat în cadrul ședinței de ieri a Autorității de Supraveghere Financiară. 

Ștefan Stavrositu îl urmează la conducerea Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG pe Erwin Hammerbacher, care s-a pensionat la finalul anului 2022. Erwin Hammerbacher a deținut funcția de Președinte al Directoratului BCR Asigurări de Viață VIG din octombrie 2017, iar înainte de această numire, el a fost membru al Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurări de Viață VIG.

Sunt încântat de numirea lui Ștefan Stavrositu în calitate de CEO al BCR Asigurări de Viață VIG. A fost alegerea firească, având în vedere experiența sa vastă în distribuția asigurărilor, atât prin modelul de business bancassurance, cât și prin rețelele de agenți și brokeri la nivel național. În plus, viziunea, gândirea inovatoare și determinarea lui Ștefan sunt calități esențiale, care vor juca un rol decisiv în dezvoltarea pe termen lung a companiei,” declară Peter Höfinger, Președintele Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurări de Viață VIG. 

Principalele obiective ale lui Ștefan Stavrositu sunt să transforme BCR Asigurări de Viață VIG în prima opțiune a clienților din România în materie de asigurări de viață și să contribuie semnificativ la conturarea și realizarea obiectivelor strategice ale companiei pe termen mediu și lung. 

În perioada următoare, voi continua strategia actuală a companiei, care ne poziționează în topul asigurătorilor de viață din România. Alături de echipa BCR Asigurări de Viață VIG, ne vom concentra pe atingerea obiectivelor strategice ale companiei și vom continua să le oferim clienților noștri un portofoliu diversificat de produse și servicii de asigurare de înaltă calitate, care răspund nevoilor personalizate de protecție, economisire sau investiție”, declară Ștefan Stavrositu.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria asigurărilor, Ștefan Stavrositu a fost Director Național de Vânzări în cadrul companiei Groupama, unde a coordonat activitatea de vânzări prin reţea proprie, brokeri, leasing şi parteneriate strategice. Anterior, a ocupat diferite poziții de management în cadrul companiilor Eurolife FFH Asigurari și NN.