FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners lansează proiectul rezidențial Quartier Azuga cu peste 200 de apartamente și o investiție de peste 20 de milioane de euro. Ansamblul, situat în zona Doamna Ghica din București va fi construit în două faze, cu un total de cinci clădiri. 

STC Partners, care în trecut a mai dezvoltat Quartier Gramont, proiect situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021, va demara construcția Quartier Azuga în această toamnă, odată cu construcția primei faze. Aceasta va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmată de faza II în paralel, cu un termen de finalizare al întregului proiect la începutul anului 2025.

“Zona oferă acces facil către zone importante de interes precum Pipera, Aviației sau Piața Victoriei, multiple școli și licee, centre comerciale, și, bineînteles, proximitate imediată la parcurile Tei și Plumbuita. Cu un regim de înălțime scăzut, locația beneficiază de o liniște aparte și o vedere splendidă asupra lacului”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Quartier Azuga va oferi o varietate de locuințe, de la studiouri duble, apartamente cu două, trei, patru camere, duplex-uri, penthouse-uri și până la apartamente cu grădină. Peste 50% dintre apartamente beneficiază de vedere spre lac, o zonă de promenadă cu o deschidere de aproape 100 m la lac urmează să fie amenajată, în timp ce 35% din suprafața terenului este alocată spaților verzi.

Pe lângă toate acestea, ansamblul rezidențial va beneficia de comunitatea Quartier Azuga și cu un Clubhouse (un spațiu comun special amenajat pentru toți rezidenții cu o suprafață la interior de peste 100 mp și o grădină de aproximativ 90 mp). 

De vânzările proiectului Quartier Azuga se va ocupa, în mod exclusiv, compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate. 

STC Partners continuă povestea de succes a Dezvoltatorul are la bază o echipă de profesioniști experimentați și colaborează cu companii cu o reputație excepțională din industrie, totul pentru a livra cu excelență toate proiectele sale.