FacebookTwitterLinkedIn

Startup-ul românesc de blockchain își listează tokenul $HEART pe Liquid, una dintre cele mai mari platforme de cripto exchange din Asia.

Clasat drept unul dintre cele mai de încredere exchange-uri cu calificativul de top AA (de către CryptoCompare), Liquid este una dintre cele mai mari platforme de schimb de criptomonede-fiat din lume. Susținând fiat în 6 valute majore, această listare va susține o adopție mai mare a tokenului $HEART de către investitorii cripto din Asia de Est.

„Suntem foarte încântați să anunțăm că tokenul nostru, $HEART, este acum listat pe Liquid, exchange-ul cripto numărul unu din Japonia și una dintre cele mai bune platforme din lume, deservind milioane de clienți din întreaga lume.“, a declarat Sabin Dima, co-fondator și CEO Humans.ai. 

Ca parte a planurilor de dezvoltare a Humans.ai în Asia, compania a semnat recent un parteneriat și cu grupul asiatic Next Chymia Consulting, unul dintre principalii investitori ai companiei și un fond de investiții bine cunoscut care sprijină startup-urile și companiile care au ca scop revoluționarea piețelor din regiune cu ajutorul tehnologiei blockchain.

„Colaborarea cu Liquid este următorul pas în dezvoltarea Humans.ai în Asia de Est, o piață importantă pentru noi și pentru extinderea companiei în regiune, urmând parteneriatele pe care le avem și investitorii strategici din regiune.”, a explicat Dima.