Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Start-up-ul românesc Stailer a atras o investiție de 500.000 de euro, în urma căreia a fost evaluată la 5 milioane de euro

Platforma de rezervări online pentru saloane de înfrumusețare Stailer, lansată de antreprenorul Andrei Ursachi, a atras o investiție de tip pre-seed în valoare totală de 500.000 euro de la un grup investitori de tip angel, într-o rundă de finanțare condusă de Cosmin Țîrvuloiu, antreprenor și investitor în proiecte tech. În urma investiției, compania este evaluată la 5 milioane de euro.
Andrei Ursachi CEO si fondator Stailer[901]

Grupul de investitori care au mai participat în noua rundă de investiții este format din antreprenorii Bogdan Herea (CEO Pitech Plus), Lorand Soares Szasz (fondator Uprizers), Radu Axinte (antreprenor și specialist în creșterea afacerilor), Eugen Șotropa (fondator e-advertising) și Cătălin Briciu (co-fondator Linnify Ventures).

„Văd o oportunitate fantastică în digitalizarea industriei de beauty din România și la nivel global. Stiliștii și saloanele au nevoie, acum mai mult decât oricând, de clienți noi și consumatorii au nevoie de o metodă simplă, rapidă și de încredere să se programeze pentru acces la serviciile de înfrumusețare. Consider că Stailer face asta cel mai bine și, în premieră, am reușit să aduc în proiectul nostru antreprenorial oameni talentați și muncitori, plus investitori și adviseri cu o experiență uriașă în afaceri”, a declarat Andrei Ursachi, CEO și co-fondator al Stailer.

În urma noii finanțări, compania vizează îmbunătățirea tehnologiei, extinderea la nivel național și creșterea investițiilor în marketing. În plus, serviciul va fi disponibil în alte 5 orașe până la sfârșitul lunii august: Brașov, Constanța, Pitești, Ploiești și Sibiu, după ce în prezent este activă în București și Cluj.

În ceea ce privește numărul de utilizatori, obiectivul companiei Stailer este să ajungă până la finele anului 2021 la o rețea de 1.000 de saloane și 5.000 de stiliști. În prezent, platforma oferă acces utilizatorilor la peste 300 saloane și 1.500 stiliști și, de asemenea, sunt realizate peste 100 de rezervări în fiecare zi.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii