FacebookTwitterLinkedIn

Investitorul imobiliar Square 7 Properties a anunțat că își va crește numărul de parcuri de retail din România și va dezvolta peste 50.000 mp până la sfârșitul anului 2023, mizând pe orașe secundare și terțiare.

Pentru anul 2022, Square 7 Properties, în colaborare cu partenerul său Mitiska REIM, va livra noi parcuri de retail la Slatina, Tulcea și Giurgiu. Acestea completeaza portofoliul existent, ajungând la un număr de 26 de parcuri de retail, în 25 de orașe, cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 142.000 mp.

La Slatina are loc extinderea parcului de retail cu o nouă galerie comercială. Lucrările de construcție au început în luna octombrie 2021 pentru al doilea corp de clădire, care va adăuga la suprafața existentă alți 6.640 mp, astfel că suprafața totală închiriabilă va ajunge la 8.646 mp.

Alături de magazinele existente Deichmann, Takko, Pepco și Flanco, galeria comercială va număra chiriași precum C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo Tabac Xpress și Medimfarm. Mixului de chiriași i se va adăuga și Lidl, care va deschide un magazin nou în luna iunie a anului curent.

Și la Tulcea este vorba tot de o extindere a parcului de retail cu o noua galerie comercială. Construcția va începe în martie 2022, iar la suprafața închiriabilă existentă se vor adauga alți 3.600 mp, rezultând o suprafață totală de 8.600 mp, previzionați pentru inaugurare în ultimul trimestru al acestui an. Dintre brandurile noi care se vor alătura proiectului se numără, pe lângă ancora Lidl, chiriași precum Hervis, C&A, Sinsay si Super Zoo.

La Giurgiu, construcția va începe în aprilie 2022. Alături de Lidl, galeria comercială va găzdui chiriași precum Kik, Hervis, Sinsay, New Yorker, Superzoo și Noriel. Deschiderea este prevăzută pentru ultimul trimestru al anului 2022.