FacebookTwitterLinkedIn

SoftOne România, parte a grupului elen SOFTONE Group, anunță o creștere de 60% a cifrei de afaceri în anul 2023. Această creștere a fost susținută de achiziția partenerului QBS Retail & Logistics și deschiderea unui nou punct de lucru în Brașov.

Achiziția strategică a QBS Retail & Logistics a adus o dezvoltare substanțială a echipei, dublând numărul de angajați la peste 40 și consolidând relațiile cu clienții din regiunea Transilvaniei. În plus, a permis identificarea unor noi oportunități de vânzare, extinzând baza de clienți la peste 700 de companii.

Pe lângă aceasta, deschiderea unui nou punct de lucru în Brașov a contribuit la extinderea ecosistemului SoftOne cu peste opt parteneri noi și la atragerea a peste 100 de clienți noi.

Pentru anul 2024, SoftOne România își propune o creștere suplimentară a cifrei de afaceri cu 50%, o majorare a numărului de angajați cu 30% și un avans de peste 25% în numărul de noi parteneri.

„Suntem încrezători că 2024 va fi cu siguranță un an și mai bun decât 2023. Rezultatele favorabile obținute anul trecut ne ambiționează în atingerea obiectivelor din 2024. Țintim așadar către o creștere organică de 50% a cifrei de afaceri și a profitabilității, susținută de o majorare cu 30% a numărului de angajați. În același timp, avem planuri mari de dezvoltare și prin proiecte de M&A, România fiind una dintre cele mai importante piețe internaționale pentru Grupul SOFTONE. Deoarece vrem să fructificăm la maximum potențialul pieței, ne concentrăm eforturile către o extindere rapidă, efectuată prin achiziții la nivel național, în paralel cu cea organică”, a declarat Alexandra Lucescu, General Manager în cadrul SoftOne România.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania