FacebookTwitterLinkedIn

Specializată în designul, dezvoltarea și lansarea pe piață de produse software, Softbinator Technologies își plasează planuri ambițioase pentru anul 2021.  

Softbinator Technologies a avut o evoluție puternică în ultimii ani, ne-am dublat anual veniturile și am menținut această creștere și în 2020. Mai mult, evoluția accelerată  pe care am cunoscut-o anul acesta, alături de perspectivele create în acest sens, ne determină să privim cu încredere spre anul următor și să mizăm în continuare pe creștere și dezvoltare”, a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies. 

Potrivit reprezentanților companiei, deschiderea biroului fizic din SUA va avea loc până la finele anului viitor, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.

Din punct de vedere al echipei, compania vizează o creștere de până la 60%. „Softbinator Technologies deschide noi poziții, atât de juniori, care să crească în companie, cât și de seniori, care să aducă plus valoare echipei, ce vor activa pe diverse tehnologii, inclusiv blockchain și AI”, arată aceeași sursă.