FacebookTwitterLinkedIn

Smithfield România și-a popus să ajute la construirea unui viitor mai bun pentru familiile din peste 60 de comunități din Timiș și Arad, acolo unde compania are puncte de lucru. Până în prezent, Smithfield România a oferit peste un milion de porții de mâncare persoanelor aflate în situații de risc social, prin programul propriu de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”.

Din 2009, de la lansarea programului, Smithfield România oferă cu titlu gratuit, asociațiilor caritabile din întreaga țară, produse din carne de porc Comtim, spre a fi gătite cu ajutorul voluntarilor și servite ca o masă caldă (*o porție = 112,5 g carne) de către beneficiarii programului, pesoane aflate în situații de viață dificile.

În 2022, programul „Hrană pentru suflete” a ajuns la cel de-al XIII-lea an de implementare fără întrerupere  și a venit în sprijinul a 45 de asociații neguvernamentale, cantine sociale, spitale și centre de zi și de noapte care au în grijă copii, vârstnici, mame singure sau alte persoane în situații de risc social.

Cristina Bodea, Director Sustenabilitate Smithfield România: „În calitate de cel mai mare crescător de animale și producător de carne de porc din România, Smithfield România și-a asumat responsabilitatea de a produce „Hrană sigură. În mod responsabil.”. Am crescut brand-ul Comtim drept unul responsabil, căci se află pe mesele beneficiarilor programului Hrană pentru Suflete pe tot parcursul anului, în orice zi, cât și în momente de sărbătoare!”