FacebookTwitterLinkedIn

Flying Blue, programul de fidelizare al companiilor aeriene Air France, KLM și TAROM, a încheiat primul parteneriat cu un operator român din industria ospitalității, Singureni Manor Equestrian Retreat.

Votată „Best Resort în România” în 2022, Singureni Manor devine cel dintâi partener din România al programului de fidelizare al companiilor aeriene Air France, KLM și Tarom.

Membrii programului Flying Blue vor acumula mile dacă petrec un sejur la Singureni, „paritatea” fiind de o milă pentru fiecare euro cheltuit.

Domeniul Singureni este situat în județul Giurgiu, la 40 km de București, în inima unei păduri de stejari și salcâmi de aproximativ 700 de hectare, populată cu peste 3.000 de animale sălbatice.

Inaugurat acum un an, Singureni Manor Equestrian Retreat este o destinație premium pentru cei care apreciază discreția, confortul și gastronomia de calitate. Oaspeții (în număr de peste 10.000 de la deschidere și până în prezent) sunt găzduiți în două locații, Paul’s Lodge și Paul’s Horses (denumite după tatăl proprietarei), unde se pot relaxa la spa, pot savura un meniu inspirat din aromele locale sau pot practica sporturi ecvestre.

Paul’s Lodge, un conac luxos amenajat în stil vânătoresc, cu 13 camere personalizate, piscină privată, saune și Jacuzzi, unde bucătăria „fine dining” pregătită de Chef Alexandru Dumitru este inspirată de natura înconjurătoare, este disponibil pentru închiriere exclusiv pentru grupuri.

Paul’s Horses este o pensiune fermecătoare și elegantă, cu acces direct la grajdurile cailor pur-sânge arabi, care permite oaspeților să se implice nemijlocit la rutina zilnică de îngrijire a distinselor patrupede.

De noul parteneriat beneficiază și posesorii cardului BT Flying Blue: aceștia vor primi mile în plus dacă aleg să plătească cu cardul de credit sejurul de la Singureni Manor – Equestrian Retreat. Astfel, ambii parteneri vor acorda mile: Banca Transilvania – pentru plata cu cardul BT Flying Blue, iar Singureni Manor, pentru sejurul petrecut acolo de membrii Flying Blue.

Adrian Adam, Executive Manager Singureni Manor și Răzvan Răduț, Country Sales Manager pentru Air France, KLM în România

Parteneriatul dintre Air France, KLM, TAROM și Banca Transilvania a fost lansat în 2014. Cardurile BT Flying Blue sunt singurele carduri de credit din România care oferă posibilitatea de a câștiga mile la achizițiile zilnice și de a le transforma în bilete-premiu în cadrul programului Flying Blue. Până acum, Banca Transilvania a emis aproximativ 40.000 de carduri, iar valoarea cumpărăturilor cu acest card a crescut cu 45% în intervalul ianuarie-mai 2022 față de primele cinci luni ale anului 2021.

„Acordul dintre Flying Blue și Singureni Manor Equestrian Retreat este primul din România care permite clienților Flying Blue să acumuleze mile cu un partener local. Suntem bucuroși să fim printre primele piețe internaționale care au semnat un parteneriat local și să oferim pasagerilor noștri Flying Blue români și internaționali o experiență de călătorie autentică”, a declarat Răzvan Răduț, Country Sales Manager pentru Air France, KLM în România.