Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Afaceri |
|

Shopping City Piatra Neamţ va fi inaugurat până la finalul anului 2016

New Europe Property Investments (NEPI) anunţă demararea lucrărilor pentru cel mai modern centru comercial din zona de nord- est a României, Shopping City Piatra Neamţ, programat să fie inaugurat la finalul anului 2016.
 aboneaza-te
Shopping City Piatra Neamt

Cu o suprafaţă totală construită de 33.000 mp, Shopping City Piatra Neamţ, un proiect dezvoltat 100% de NEPI, îşi va aştepta clienţii cu opţiuni variate de cumpărături și distracție, o zonă generoasă de fast food și restaurante şi multe alte modalităţi de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

Investiția NEPI din Piatra Neamţ reprezintă mai mult decât dezvoltarea unui centru comercial regional, pentru că vom contribui consistent la dezvoltarea economică a regiunii de nord-est prin generarea directă și indirectă a sute de locuri de muncă și vom oferi locuitorilor, în premieră, opțiunea de a găsi tot ce au nevoie într-un singur loc, la cele mai înalte standarde de calitate, funcționalitate și accesibilitate. Și pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamț vom continua tradiția de colaborare și parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internațională, după rețeta de succes pe care am aplicat-o și în alte centre comerciale ale noastre din țară. În același timp, încurajăm și susținem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cei mai buni furnizori locali de servicii și bunuri.”, a afirmat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Shopping City Piatra NeamtOdată cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamţ va aduce și primul hypermarket Carrefour din regiune. Cu circa 250 de angajați care vor fi implicați în activități comerciale, dar vor lucra și în laboratoarele proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie și pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanți angajatori din oraș. În plus, multitudinea de aproximativ  50.000 de articole, ce vor fi expuse pe suprafața de vânzare a magazinului de aproximativ 7500 de mp, va putea satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi ale locuitorilor din zonă.

Suntem foarte mândri că vom avea primul hypermarket din județul Neamț, unde mai suntem prezenți și printr-un supermarket. Astfel, vom aduce locuitorilor din regiune un  magazin modern, atractiv și spațios, concept îmbinat cu cele mai bune produse și servicii, oferite de o echipă capabilă, ambițioasă și energetică ce va garanta calitate ridicată la cele mai mici prețuri.” a spus Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii