FacebookTwitterLinkedIn

Sephora este unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de magazine fizice și online care oferă clienților produse diversificate, de calitate și irezistibile! Vei găsi produse make-up, parfumuri și cosmetice ideale pentru tipul tău de piele, pentru gusturile și nevoile tale, dar și pentru evenimentul la care participi!

Află de ce Sephora este unul dintre cele mai inovatoare lanțuri de parfumerii din întreaga lume și care sunt cele mai cunoscute branduri de parfumuri de care te poți bucura în magazinele fizice și online Sephora!

Despre Sephora

Sephora și-a început activitatea în Franța, în anul 1970, oferind clienților de pretutindeni produse irezistibile precum: machiaje: fond de ten, rujuri, pudre bronzante, mascara, palete machiaj de la Sephora etc, parfumuri în concentrații variate (apă de parfum, apă de toaletă, spray) pentru toate gusturile și ocaziile, dar și cosmetice ideale pentru tipul tău de ten, produse pentru îngrijirea și hidratarea părului și chiar produse pentru casă.

Alături de produsele profesionale și versatile, Sephora pune la dispoziție consumatorilor servicii de machiaj, sfaturi personalizate, ambalaje de cadou speciale și consiliere personalizată privind îngrijirea pielii, a părului și corpului.

Sephora este prezentă pe piața din România din anul 2007, având aproximativ 36 de magazine la nivel național (numărul fiind în creștere), iar la nivel internațional, lanțul de parfumerie se bucură de aproximativ 1900 de magazine fizice, alături de o platformă online: magazinul tău virtual pe care-l poți accesa de oriunde și oricând!

Angajamentul Sephora

Sephora a lansat programul „Sephora Stands” prin care și-a propus să înțeleagă, ajute și dezvolte responsabilități sociale pentru mediul înconjurător și pentru poți oamenii minunați care fac parte din acesta!

Sephora Stands pentru femei

Este un program adresat tuturor femeilor prin care se încurajează egalitatea de șanse, oferindu-le acestora noi oportunități de afirmare la locul de muncă și nu numai, dar și sprijin în viața de zi cu zi.

Sephora Stands pentru LGBTQI+ 

Prin acest program Sephora se angajează să respecte drepturile lucrătorilor, clienților și membrilor din comunitățile LGBT+ și să elimine discriminarea la locul de muncă.

Sephora Stands pentru planetă

Sephora pune la dispoziție o gamă extinsă de produse potrivite pentru valorile și preocupările clienților („GOOD FOR YOU”, „GOOD FOR A BETTER PLANET”, „GOOD FOR VEGAN”), alături de logistică și transport eco-friendly.

Branduri de renume la Sephora

  • Dior – Dior oferă tuturor persoanelor iubitoare de modă și de lux: make-up, parfumuri și produse pentru ten, baie și corp cu miresme irezistibile pentru toate gusturile și vârstele. 
  • Huda Beauty – Huda Beauty a luat naștere în 2013 și pune la dispoziție produse de make-up, parfumuri și cosmetice personalizate pentru fiecare gust în parte.
  • Sephora Collection – pune la dispoziție o gamă completă de beauty, de la machiaje, la produse pentru îngrijirea tenului, corpului și părului, dar și parfumuri cu arome pătrunzătoare!
  • Urban Decay – oferă produse GOOD FOR VEGAN, adică produse fără ingrediente de origine animală. Vei putea alege dintr-o plajă extinsă de machiaje și produse pentru îngrijirea tenului.
  • Yves Saint Laurent – YST este un brand care s-a făcut remarcat în toată lumea datorită produselor de lux (de la machiaje, la cosmetice și parfumuri), prin care toate persoanele își pot pune în evidență frumusețea și eleganța!
  • The Inkey List – oferă numeroase tratamente dermatologice, cu formule eficiente, indiferent de tipul tău de ten. Majoritatea produselor fac parte din programul Sephora Stands „GOOD FOR”.
  • Estée Lauder – Estée Lauder creează machiaje, parfumuri, produse pentru ten, baie și corp luxury, oferind cele mai bune rezultate pentru clienți.
  • Fenty Beauty – Fenty Beauty este un brand creat de Rihanna și se concentrează pe produse make-up și cosmetice potrivite pentru tenul dificil.
  • Givenchy – Givenchy este un brand cu renume în lumea parfumeriilor și nu numai, deoarece încântă inimile clienților cu cosmetice și produse make-up irezistibile și aparte.
  • Dolce & Gabbana – un brand glamorous din Italia, Dolce & Gabanna încântă clienții de pretutindeni prin parfumuri de calitate și produse de baie și corp irezistibile.

Sephora oferă tuturor clienților produse de calitate, diversificate și la prețuri atractive. De la parfumuri, la machiaje, cosmetice și produse pentru corp și păr, așa că nu mai sta pe gânduri și fă o vizită la cel mai apropiat Sephora din orașul tău sau pe platforma online!