FacebookTwitterLinkedIn

Platforma europeană de investiții pentru start-upuri din domeniul tehnologiei SeedBlink își accelerează expansiunea în Europa și deschide în capitala Greciei cea de a doua filială din afara României.

Filiala din Grecia este condusă de George Platanas, manager cu peste 25 de ani de experiență în business la nivel internațional și va oferi o gamă de instrumente de investiții (precum equity, împrumuturi convertibile, SAFE, ASA), oportunități pentru start-upuri tehnologice și soluții de acces pe piață pentru investitorii locali, start-upuri și parteneri.

„Căutăm să exploatăm sectoarele în plină dezvoltare ale Greciei axate pe inovație, o economie care nu numai că și-a dovedit rezistența, dar oferă acum și oportunități de creștere foarte interesante”, spune Andrei Dudoiu, managing partner și co-fondator al SeedBlink.

Platforma SeedBlink a fost lansată la începutul anului 2020 ca o soluție de equity crowd investing, iar în prezent reunește investițiile private și strângerea de capital prin utilizarea tehnologiei, a expertizei și prin crearea unor comunități puternice.

Peste 1.700 de start-up-uri au fost evaluate, iar 60 dintre acestea, din opt țări, au derulat runde de finanțare pe SeedBlink. Printre cele mai mari finanțări se numără FlowX (1,6 milioane de euro), Dronamics (950.000 de euro), și SeedBlink (1,1 milioane de euro).