FacebookTwitterLinkedIn
Explicație foto (de la stânga la dreapta):
Boris Weletzky – Regional Director Rolls-Royce Motor Cars UK, Europe and Central Asia
Torsten Müller-Ötvös – CEO Rolls-Royce Motor Cars
Michael Schmidt – CEO Rolls-Royce Motor Cars München
Henrik Wilhelmsmeyer – Director Sales and Brand at Rolls-Royce Motor Cars
Emma Begley – Director of Global Communications Rolls-Royce Motor Cars

Rolls-Royce Motor Cars a acordat firmei Schmidt Premium Cars Rolls-Royce Motor Cars München premiul European Bespoke Dealer of the Year Award 2022. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței anuale a dealerilor europeni ai Rolls-Royce, care a avut loc la Londra.

”Este pur și simplu incredibil că am primit în fața atâtor alți colegi extraordinari din Europa o distincție atât de importantă. Fiind o companie de familie, dorim să dezvoltăm continuu fiecare aspect al business-ului, iar ultimii ani au arătat că filosofia noastră personală este esențială pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții”, a declarat Michael Schmidt, proprietarul Rolls-Royce Motor Cars München.

Premiul a fost acordat pornind de la criteriile pentru dezvoltarea durabilă a afacerilor din programele de personalizare și individualizare ale Rolls-Royce.

Rolls-Royce Motor Cars München a dezvoltat continuu vânzările de automobile foarte personalizate, pornind de la echipamente unice, care nu sunt incluse în lista de opțiuni, până la unul dintre cele mai remarcabile modele – un Phantom Cinque Terre, care prezintă în dotarea sa elemente interioare care sunt inspirate din imaginile satelor de pe riviera italiană, colorate, vechi de secole.

”Bespoke este Rolls-Royce. Personalizarea și individualizarea autovehiculelor sunt la fel de importante pentru clienții noștri ca și exclusivitatea. Cu Bespoke creăm opțiuni de personalizare inegalabile în segmentul de lux, pe care Rolls-Royce Motor Cars München le configurează cu succes în colaborare cu clienții noștri, ca nimeni altul în regiune”, a adăugat Boris Weletzky, director regional al Rolls-Royce Motor Cars.

La conferință au fost invitați să participe 25 de dealeri Rolls-Royce din toată Europa.