FacebookTwitterLinkedIn

Casa de avocatură RTPR a asistat fondul de investiții Sarmis Capital în procesul de achiziție a pachetului majoritar de acțiuni în Smart ID Dynamics, furnizor de soluții din domeniul automatizărilor industriale.

Înființat în 2019, fondul independent de private equity local Sarmis Capital este dedicat investițiilor în Europa Centrală și de Est, cu prioritate în companii antreprenoriale românești.

Mandatul RTPR a cuprins asistență juridică cu privire la toate etapele achiziției: procesul de due diligence, redactarea și negocierea documentelor tranzacției, semnare și formalitățile legate de încheierea tranzacției.

În cei 11 ani de activitate, Smart ID a oferit servicii complexe către 3.000 de clienți, cu peste 250 de proiecte finalizate, compania deținând în prezent un portofoliu ce include companii multinaționale precum Carrefour, Selgros, REWE, Leroy Merlin, British American Tobacco, JTI, companii mari locale precum eMAG, Sameday, Cargus, Macromex, precum și companii mici și mijlocii. În ciuda unui mediu global dificil de business în 2021, compania a avut o creștere de peste 20% a cifrei de afaceri.

În toamna trecută, RTPR a asistat Sarmis Capital în prima lor investiție în Corporate Office Solutions (COS), unul dintre jucătorii majori ai serviciilor integrate de fit-out din România.