FacebookTwitterLinkedIn

Organizația Salvaţi Copiii România lansează, la Semimaratonul Bucureşti, campania pentru dotarea Secţiei de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă şi Arsuri a Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu”.

Este singura clinică din ţară care tratează cazurile de copii cu arsuri extensive, care au peste 20% din suprafaţa corpului arsă, şi care va fi dotată cu aparatură medicală performantă, care să le permită medicilor o îngrijire cât mai bună a copiilor.

Pentru a strânge fondurile necesare, 100.000 euro, peste 550 de susţinători ai Salvaţi Copiii România vor lua startul la Semimaratonul Bucureşti, conform Agerpres.

Salvaţi Copiii România intenționează să cumpere videolaringoscop, aparat portabil EKG, electrocautere şi soluţii IT pentru stocarea analizelor, investigaţiilor paraclinice şi a celor imagistice.

Persoanele care vor să sprijine echipa Salvaţi Copiii care aleargă la Semimaratonul Bucureşti şi să contribuie, astfel, la asigurarea de condiţii de tratament mai bune pentru copiii care ajung cu probleme grave la această secţie pot dona pe pagina special creată: Evenimente fundraising – Galantom – Comunitatea oamenilor de bine.