FacebookTwitterLinkedIn

Începând de luna aceasta, Saint-Gobain își va reloca birourile din București în clădirea One Tower din cadrul dezvoltării multifuncționale One Floreasca City.

Producătorul de materiale și soluții pentru construcții va închiria 1.400 mp în One Tower, prima clădire de clasa A care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, cel mai înalt nivel prevăzut de această certificare. 

Soluțiile Saint-Gobain pot fi găsite în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. De asemenea, la amenajarea noului spațiu de lucru s-au folosit materiale fabricate de companie, precum vitraje cu sticlă fabricată în România; pereți de compartimentare din gips-carton cu rol de izolare fonică; pereți cu  rezistență la foc; panouri acustice; plafoane demontabile și canale de ventilație realizate din panouri rigide de vată minerală de sticlă.  

„Ne bucură faptul că ne extindem parteneriatul și în această direcție, având în vedere colaborarea de succes și de lungă durată, cât și contribuția noastră cu soluții personalizate la numeroase proiecte din portofoliul One United Properties”, a spus Ovidiu Păscuțiu, CEO Saint-Gobain România.  

Printre companiile care au ales să închirieze spații în One Tower se mai numără McCann Worldgroup România, compania de consultanță imobiliară CBRE, Sanador, firma de avocatură CMS România, grupul Element și companiile farmaceutice Egis și Astellas.