FacebookTwitterLinkedIn

Safetech Innovations, companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, raportează, la nivel individual, o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei, în scădere cu 4% față de aceeași perioadă a anului trecut, și un profit net de 5,9 milioane de lei, o apreciere cu 13% comparativ cu primele nouă luni din 2022. 

Rezultatele financiare înregistrate în primele nouă luni din 2023 reflectă o aliniere strategică a companiei noastre la cerințele pieței, precum și la necesitatea constantă de inovație în fața unui peisaj amenințător aflat în continuă schimbare”, a declarat Victor Gânsac, Președinte Consiliu de Administrație și CEO al Safetech Innovations.

În ceea ce privește cifra de afaceri la nivel individual, în primele nouă luni din 2023, serviciile de securitate cibernetică au contribuit cu 47% la cifra de afaceri totală, iar implementarea soluțiilor de securitate cibernetică cu 53%. În perioada analizată, compania a adăugat în portofoliu 12 clienți noi în România. 

În cadrul entității din Marea Britanie, unde Safetech Innovations deține o participație de 67%, în primele nouă luni ale anului, activitatea a fost concentrată pe promovarea și vânzarea serviciilor companiei la nivel local și realizarea de parteneriate.

Safetech Innovations este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București începând cu data de 6 februarie 2023 și se tranzacționează sub simbolul SAFE. În prezent, compania are o capitalizare de piață de aproximativ 175 milioane de lei.