FacebookTwitterLinkedIn

Investiția s-a ridicat la peste 45 de milioane de euro. Gradul de ocupare al clădirii este în prezent de aproape 100%, iar printre chiriași se numără companii precum Deloitte România, Infosys, Dentons, WPP, Starbucks, Esky Travel și restaurantul The Mark /Rosan Grup.

Situat lângă Piața Victoriei, ansamblul THE MARK cuprinde două clădiri de birouri și este proiectat ca un turn elegant de 15 etaje, împreună cu un Podium de 6 etaje. Suprafața închiriabilă este de aproximativ 25.500 de metri pătrați dispunând de  300  locuri de parcare plus 44 de spații suplimentare de parcare în zona exterioară.

The Mark este un proiect de clasă A, cu două clădiri de birouri dotate cu echipamente de ultimă generație menite să creeze un spațiu ușor de folosit, sustenabil și eficient din punct de vedere energetic. Clădirea are o fațadă inteligentă, care permite pătrunderea luminii naturale, precum și controlul iluminării și al temperaturii. Proiectul este creat de unul dintre cei mai recunoscuți arhitecți la nivel internațional, Chapman Taylor și propune mediului de afaceri din București o nouă perspectivă asupra modului de lucru și de viață.

„Suntem foarte încântați că putem anunța oficial deschiderea clădirii THE MARK. De fapt aceasta nu este doar o clădire de birouri, ci o comunitate (…) București rămâne unul din punctele principale din regiune în care investim. Avem deja, în momentul de față proiecte precum centrul comercial Sun Plaza, Novotel, dar ne îndreptăm atenția, în viitor către achiziția de noi proiecte fiindcă orașul se dovedește a fi un pol urban important din Uniunea Europeană”, spune Friedrich Wachernig, membru în board-ul S IMMO AG.

Dezvoltatorul austriac pregătește în prezent construcția unei noi clădiri de birouri de tip boutique, în centrul Bucureștiului, pe Calea Dorobanți. Demararea lucrărilor pentru acest proiect ar urma să înceapă în 2021.

Compania imobiliară austriacă activează pe piața din România începând cu anul 2004. Din portofoliul său fac parte Hotelul Novotel de patru stele din centrul capitalei, centrul comercial Sun Plaza și ansamblu de birouri Sun Offices, situat la trei nivele deasupra mall-ului.

În primul trimestru al anului 2019, S IMMO AG a înregistrat venituri mai mari cu 9,9% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 47,8 milioane de euro (Q1 2018: 43,5 milioane euro). În ceea ce privește indicatorul EBITDA, rezultatele arată o creștere de 13,1% comparativ cu anul anterior, până la 19,5 milioane de euro (Q1 2018: 17,3 milioane euro).