FacebookTwitterLinkedIn

Compania imobiliară ANG Luxury Properties, specializată în proprietăți de lux din țară și străinătate, a anunțat că a tranzacționat proprietăți totalizând 52 milioane de dolari, în Dubai, în prima jumătate a anului. 

Anul acesta, compania a organizat mai multe întâlniri în București și alte orașe din țară, pentru a prezenta proprietățile din Dubai, iar după fiecare dintre aceste evenimente, a reușit să inițieze tranzacții importante, cea mai semnificativă în martie, când suma cumulată s-a ridicat la 35 milioane de dolari. 

Luna aceasta, pe 25 și 26 iunie compania organizează evenimentul Dubai Luxury Brunch, la Palatul Noblesse, alături de reprezentanții dezvoltatorului Sobha Hartland din Dubai.

Proiectul oferă o comunitate ce include spații verzi, două școli britanice, restaurante, piscine și plaje și este amplasat în Creek Vistas Grande, cu vedere directă către Burj Khalifa și cu o plajă privată. 

,,Ne dorim să oferim clienților din România șansa de a se familiariza cât mai mult cu posibilitățile pe care piața imobiliară din Dubai le oferă celor interesați de segmentul de luxury”, a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

Printre facilitățile de care clienții se pot bucura în urma achiziționării unui apartament în Dubai se află, în principal, faptul că nu există taxe și impozite pe proprietate și trebuie achitată o singură taxă de 4% DLD, pentru Dubai Land Department. Toate actele sunt realizate și semnate prin intermediul Guvernului, iar ratele pe 5 ani se plătesc direct către dezvoltator, fără dobândă: 60% se plătesc până la finalizarea proiectului, în 2025 și 40% pe parcursul a doi ani după finalizare. 

Potrivit ANG Luxury Properties, randamentul acestor proprietăți se ridică la 10-15%, iar prețurile acestora încep de la 160.000 dolari și pot ajunge până la 17 milioane de dolari. Cele mai căutate tipuri de apartamente sunt cele cu două camere sau două camere + study, care poate fi folosită ca un dormitor mai mic sau loc de birou, astfel transformându-se în 3 camere și 2 băi. Compania ANG Luxury Properties tranzacționează imobile în Dubai începând cu 160.000 dolari, iar o proprietate poate ajunge până la 17 milioane de dolari. 

„Din oferta actuală fac parte atât studio-uri, camere de hotel direct mobilate și utilate, cât și apartamente în ansambluri rezidențiale de lux care oferă toate facilitățile unui hotel. Pentru clienții mai sofisticați, avem la vânzare penthouse-uri de excepție cu piscină proprie pe balcon și vedere 360 grade denumite sky villas. Alte mari atracții pentru clienții noștri din categoria premium le reprezintă proiectele în colaborare cu branduri renumite precum Just Cavalli sau de Grisogono, care ofertă apartamente ultra luxury”, completează Alexandru Manea, fondator ANG Luxury Properties.

Compania va organiza o nouă serie de evenimente și la Timișoara, Brașov și Constanța, dar și cu extindere internațională, către New York, Miami și Los Angeles, care vor avea loc în partea a doua a anului.