FacebookTwitterLinkedIn

Nouă oportunitate de export pentru producătorii români. În perioada 16-21 iulie, specialiști israelieni efectuează verificări detaliate în unitățile românești eligibile pentru exportul de carne kosher.

Producătorii români ar putea să exporte carne de vită și de oaie pe piața israeliană, susține președintele ANSVSA, dr. Alexandru Bociu, care a primit vizita E. S. Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România în acest scop.

„Obiectivul principal al acestor evaluări este stabilirea unei echivalențe între sistemul de inspecție românesc și cel din Israel, asigurând astfel condițiile necesare pentru exportul de carne kosher în statul evreu. Suntem încrezători că verificările vor demonstra excelența sistemului nostru de inspecție și conformitatea cu rigorile kosher. Odată încheiat auditul, rezultatele vor contribui la întărirea colaborării noastre și vor deschide noi oportunități în domeniul exportului de carne între cele două țări”, au transmis reprezentanții ANSVSA.

Așadar, în perioada 16-21 iulie, specialiști israelieni efectuează verificări detaliate în unitățile românești eligibile pentru exportul de carne kosher.