FacebookTwitterLinkedIn

Timp de doi ani, Georgeta Dendrino se va ocupa de coordonarea tuturor vicepreședinților din cele 28 de filiale din întreaga lume responsabili de mentoring.
Professional Women’s Network este o rețea de business care ajută femeile să își atingă obiectivele profesionale prin dezvoltare, conectare și împărtășirea valorilor comune. Are peste 3000 de membre care au 90 de naționalități diferite și care ocupă poziții diverse de conducere în corporații sau sunt antreprenoare. 

Georgeta Dendrino este Managing Director al Interact şi are peste 22 ani de experienţă în domeniul trainingului şi consultanţei, precum şi 10 ani în coaching.

Georgeta este executive coach şi consultant şi a dezvoltat programe de training pentru echipe de top și middle management; a fost leaderul a numeroase și variate proiecte de consultanță și a dezvoltat diferite simulări de afaceri și programe de teambuilding. Industriile principale în care a dezvoltat proiecte sunt: FMCG, bancară, construcții, farmaceutică și petrolieră.