FacebookTwitterLinkedIn

Holdingul românesc de companii de materiale de construcții ROCA Industry, parte din portofoliul ROCA Investments, l-a recrutat pe Ștefan Szitas pe poziția de Chief Operating Officer (COO).  

Ștefan Szitas are o experiență de peste 16 ani în domenii precum producție și distribuție de materiale de construcții la nivel european, dezvoltare și implementare de strategie logistică în domeniul petrol și gaze în Europa de Est și implementare de proiecte majore de investiții.

Anterior rolului curent, Ștefan Szitas a fost Director Operațional al Bravo Europa, holding de materiale de construcții cu sediul în Viena, cu responsabilități de dezvoltare și implementare a strategiei operaționale a grupului pe direcția de producție și pe cea de distribuție. 

De asemenea, Ștefan a contribuit la dezvoltarea strategiei de logistică și depozitare, atât pentru România cât și pentru alte piețe, fiind responsabil de proiecte de investiții de peste 100 milioane de euro pentru OMV Petrom, unde a lucrat timp de 11 ani.

ROCA Industry deține direct și indirect șapte companii din domeniul construcțiilor: BICO Industries (producător de plasă din fibră de sticlă și singurul producător autohton de armături din fibră de sticlă), EVOLOR (vopsele și lacuri), ECO EURO DOORS (uși destinate construcțiilor rezidențiale), DIAL (produse din fir metalic), precum și producătorii de fibră de sticlă Terra, Europlas și Iranga prin intermediul BICO Industries.