FacebookTwitterLinkedIn

Planurile Premium și Metal ale Revolut vor include și acces la abonamente pentru aplicații și servicii digitale din domeniul lifestyle, fără costuri suplimentare și vor aduce o valoare suplimentară pentru clienți de până la 8.550 RON/an, în funcție de tipul planului.

Prin actualizarea planurilor plătite, Revolut mai face un pas înainte spre obiectivul său de a deveni aplicația globală preferată pentru orice nevoie legată de bani. Abonamentele incluse răspund diferitelor nevoi personale și profesionale ale clienților – actualitate și știri – Financial Times, fitness – Freeletics, stare de bine și sănătate mintală – Headspace, Sleep Cycle, productivitate și conectivitate – NordVPN, Picsart, chiar și dating -Tinder. Aceste noi beneficii sunt disponibile în aplicație și pot fi activate de către clienții Premium și Metal.

„Ne ascultăm întotdeauna clienții și inovăm și mai mult pentru a le depăși așteptările. Acum, lansăm o ofertă unică, greu de egalat în Europa, care va reuni un pachet atent selectat de servicii digitale pe bază de abonament, incluse în planurile plătite. Clienții vor avea acces la un cont bancar care le aduce și acces la cel mult 7 abonamente, pentru moment, făcând produsul nostru și mai adaptat, și mai valoros pentru aceștia. Tot ca parte a strategiei de îmbunătățire a planurilor noastre plătite, beneficii suplimentare interesante vor veni și pentru clienții Ultra în curând”, spune Tara Massoudi, Director General Produse Premium Revolut.

Conform datelor interne Revolut, clienții din România/Bulgaria cheltuiesc 101 RON pe lună pentru bunuri digitale (aplicații). În ultimul trimestru, numărul tranzacțiilor efectuate de clienții Revolut pentru a plăti această categorie de mărfuri a crescut cu 51% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Consecventă în aspirația sa de a fi prima aplicație globală de tip all-things-money, Revolut va permite clienților săi Plus să profite la maximum de banii lor, datorită unei limite de schimb valutar crescut la 15.000 lei, de la 5.000 lei. Noua limită se va aplica pentru o perioadă de 30 de zile.

Portofoliul Revolut include cinci planuri: un plan gratuit -Standard și patru planuri plătite – Plus, Premium, Metal și Ultra- cu mai multe beneficii incluse pentru multiple nevoi financiare și zilnice.

Aplicația financiară globală Revolut are peste 35 de milioane de clienți în întreaga lume și mai mult de 3 milioane în România.