FacebookTwitterLinkedIn

Riviera Park, unul dintre cele mai vechi restaurante ale Bucureștiului, inaugurat prima oară în anul 1974, se redeschide în Parcul Național din Capitală.

Operat de grupul Berăria H, restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” București dispune astăzi de o capacitate totală de peste 450 de locuri, 300 în interior și 150 pe terasă. În ultimele 12 luni restaurantul a fost supus unui proiect amplu de remodelare, investițiile ridicându-se la suma de un milion de euro.

„Riviera Park presupune un concept nou, o destinație pentru entertainment și petrecere a timpului liber cu un pachet gastronomic și de lifestyle diferit. Cred că piața are nevoie de propuneri noi și prin această investiție ne arătăm încrederea de a investi în proiecte care aduc alternative agreabile de petrecere a timpului liber pentru clienții noștri,” a declarat Vlad Dumitru, CEO grupul Berăria H.

Riviera Park este unul dintre cele mai vechi restaurante ale Bucureștiului ce a fost deschis în anul 1974. Astăzi, restaurantul are ca specific bucătăria mediteraneană și internațională.