FacebookTwitterLinkedIn

Alergenii precum praful de casă și părul de animale, bacteriile, virușii sunt prezenți în aer și reduc calitatea aerului din interior. Cu toate acestea, există o modalitate ușoară de a combate calitatea proastă a aerului în casă sau la birou – purificatorul HAMA „SMART” al cărui sistem de filtrare este deosebit de sofisticat.

Acesta presupune o filtrare în trei trepte: un filtru HEPA H13, un prefiltru și un filtru de cărbune activ, pentru a filtra polenul, părul de animale, acarienii, virușii și bacteriile din aer. Un alt lucru remarcabil al acestui dispozitiv este faptul că acesta poate fi controlat prin comandă vocală cu Alexa Amazon sau Asistentul Google și folosind aplicația Hama Smart Home.

Prin urmare, este foarte ușor de utilizat – de oriunde și în orice moment, indiferent  dacă stați pe canapea  sau sunteți în drum spre casă de la serviciu.

Un purificator de aer nu înlocuiește o plimbare în aer curat, dar in mod cert asigură un mediu mai sanatos pentru intreaga familie.

Astfel, sănătatea, concentrarea si calitatea somnului vor fi îmbunătățite .

Mai multe detalii, regasiti aici: https://ro.hama.com/00186437/hama-purificator-aer-smart-cu-3-filtre?bySearch=purificator