FacebookTwitterLinkedIn

Torsten Müller-Ötvös, CEO Rolls-Royce Motor Cars (al doilea din stânga) și Michael Schmidt (cu premiul în mână)

Schmidt Premium Cars Rolls-Royce Motor Cars München, reprezentantul Rolls-Royce în România, a primit prestigiosul premiu European Bespoke Dealer of the Year 2022, la Londra, în cadrul conferinței anuale a dealerilor europeni.

Premiul recompensează dealerul cu cea mai importantă contribuție la dezvoltarea programelor de personalizare și individualizare Rolls-Royce.

„Este pur și simplu incredibil că am primit, în fața atâtor alți colegi extraordinari din Europa, o distincție atât de importantă”, a declarat Michael Schmidt, proprietar al Rolls-Royce Motor Cars München. „Fiind o companie de familie, dorim să dezvoltăm continuu fiecare aspect al business-ului, iar ultimii ani au arătat că filosofia noastră personală este esențială pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții.”

În 2022, Rolls-Royce a livrat un număr de 6.021 de automobile către clienți din 50 de țări. Valoarea comenzilor speciale (onorate de divizia de personalizare, Bespoke) a atins de asemenea cifre record. Posibilitățile aproape infinite de individualizare i-au determinat pe clienții Bespoke să plătească, în 2022, în medie, 500.000 de euro pentru un Rolls-Royce unic.

Torsten Müller-Ötvös și Spectre

Anul trecut, Rolls-Royce a anunțat primul său model electric, Spectre, pentru care cerea este atât de mare încât CEO-ul mărcii, Torsten Müller-Ötvös, a dezvăluit recent, într-o conferință de presă, că cifrele de producție prognozate vor trebui probabil mărite.