FacebookTwitterLinkedIn

Fabricantul de ferestre și uși din termopan Rehau România și-a relocat birourile din Tunari (Ilfov), la etajul al șaselea al clădirii One Cotroceni Park, dezvoltată de One United Properties în București.

Rehau beneficiază de o suprafață de 960 mp, unde vor lucra cei 46 de angajați ai sucursalei din București, inclusiv o zonă tip showroom, 9 birouri închise, 27 de birouri open space, plus săli de conferință, phonebooths și o zonă de relaxare cu loc de joacă pentru copii. Tranzacția a fost realizată cu sprijinul Cushman & Wakefield Echinox. Biroul a fost amenajat de arhitecții companiei Arkia Creative Home. 

Grupul Rehau are o cifră de afaceri anuală de peste patru miliarde de euro. Rehau Industries este o corporație independentă și combină diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions, cu peste 12.000 de angajați din peste 150 de locații din întreaga lume. În România, compania este prezentă de 27 de ani și are 132 de angajați. 

Rehau Polymer a obținut anul trecut afaceri de 282 milioane de lei, în creștere cu 12% față de anul 2021, iar profiturile au urcat cu 235%, până la 29,6 milioane de lei, potrivit platformei Termene